Hållbart ledarskap

Fredriksson har fokus på tre ben inom begreppet Hållbart ledarskap.

Ledarskapsutveckling

”Även den längsta resan börjar med ett litet steg” – Lao-Tse, (604 f.Kr. -531 f.Kr.)

Du har med all säkerhet gått någon eller flera kurser och utbildningar i ditt liv inom området ledarskap. Idag pratar vi allt mer om det dagliga lärandet, hur vi tar steg för steg i vårt lärande på helt nya sätt, som vi implementerar och testar i vår vardag. En sak är säker, om vi går på gymmet en dag, så tror vi inte att vi kommer vara vältränade för resten av livet. Vill vi hålla hälsa och kropp i god kondition kräver det regelbunden träning över tid.

Därför är våra ledarutvecklingsprogram uppbyggda för att du skall träna under ett helt år för att få nya insikter, konkret träning och feedback i din vardag, så att du utvecklas och når din fulla potential som ledare. Programmet skräddarsys efter just dina förutsättningar och utmaningar, så att du skall få största möjliga utväxling i tid och din investering.

Nyfiken att veta mer?

Team- och ledningsgruppsutveckling

Sedan människans tillkomst på jorden för 200.000 år sedan har vi varit tvungna att samarbeta för att överleva. Vi har ännu inte knäckt den slutgiltiga koden för optimalt samarbete. Dock vet vi betydligt mer idag om hur vi människor fungerar, hur vår hjärna är uppbyggd och det som kan sätta käppar i hjulet för ett riktigt bra samarbete.

Nycklar som tillit, psycological safety, taltid, konsten att lyssna, våga vara tydlig, vara modig, våga utvärdera m.fl. är avgörande för att få team och grupper att fungera och leverera med högsta potential.

Att ägna tid åt träning, reflektion och lärande är avgörande för att lyckas som lag inom idrotten. Där vars och ens styrkor kommer fram och tillsammans skapar ett slagkraftigt lag för att möta de utmaningar vi har framför oss. Samma gäller för näringslivet, ledningsgrupper, team på alla nivåer. Väl fungerande lärande team skapar framgång och lönsamhet i företag och organisationer.

Nyfiken på att veta mer?

Coaching

Varje framgångsrik idrottsmänniska har en eller flera coacher runt sig. Allt i syfte att bli sitt allra bästa jag och nå framgång inom sin gren. En person som stöttar, utmanar, tröstar, ger råd och ger sitt yttersta för att just hen skall lyckas så bra som möjligt.

Min passion är att se dig lyckas, oavsett vad du vill uppnå i din roll på företaget. Tillsammans skapar vi vägen till din framgång och jag finns vid din sida för att du skall lyckas och må bra under resan. Helt enkelt en hållbar utveckling för framgång.

Vad vill du utvecklas inom som skulle göra ditt liv rikare och betyda framsteg i din karriär?

Nyfiken på att veta mer?

Vill du veta mer?

Är du nyfiken berättar jag gärna mer. Fyll i dina uppgifter så hör jag av mig inom kort.